Adventskalender kaffe (4×250 gram)

395.00 kr.

I DENNE ADVENTSKALENDER FÅR DU 4 HELT UNIKKE KAFFER, FRA ALLER ØVERSTE HYLDE!

Det er 4 origins vi ikke før har haft hos Køge Kafferisteri. Kaffen er ristet så den er lige eminent, om den bliver brygget på kaffemaskine, espressomaskine, stempelkande eller hvordan man ønsker sin brygning.

Du får 4 stk 25o gram kaffe, pakket ind individuelt. Inde i de brune papirsposer er en kaffepose som du kender den, som holder kaffen helt frisk og lækker og med lynlås så den kan lukkes og gemmes uden at miste friskheden. På kaffeposen er påsat labels med beskrivelse og data på den pågældende kaffe.

Dette års “adventstur” starter på yderkanten af Caribien, man kan egentlig næsten kalde det USA. Her har vi at gøre med en honey processeret kaffe, som er dyrket i vulkansk jord, som giver den en særlig fylde og kant.

2. søndag i advent skal vi til Afrika og til et land der har været så grueligt meget igennem. Her er sat et kvindeprojekt i søen, som ud over at have økologi som en selvfølge, også fokuserer på miljøforbedring og blandt andet også omfavner rent drikkevandsforsyning. Kaffen er helt speciel, den har de fineste og rene nuancer og en balanceret finurlig syrlighed.

Det tredje stop på “advents-kaffe-rejsen” bringer os til det centrale Caribien. Her har vi at gøre med en lokalitet der har dyrket kaffe i over 300 år. Kaffen er kælet om, håndplukket og konstant forfinet.

Sidste stop på rejsen lige inden jul bringer os til Oceanien. Her startede man kaffeproduktionen i 1950´erne. Det kan godt være kaffetraditionen her ikke er lang, men man satte turbo på processen, ved at importerer kaffebuske direkte fra det legendariske Blue Mountain på Jamaica og så var man ligesom i gang!

 

 

 

Ryd
 

Varenummer (SKU): 140 Kategori:

Yderligere information

Variant

Hele bønner, Malet til filter, Malet til stempel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adventskalender kaffe (4×250 gram)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kaffeprodukter

Klik på den ønskede variant og læs mere - Vi har produkter til enhver smag!
Klik her og se alle vores kaffeprodukter