JAMAICA – Blue Mountain kaffe

369.00 kr.

Sir Nicholas Lawes introducerede Arabica kaffen i området i 1728. Siden midten af 1800-tallet er noget af verdens bedste kaffe produceret i regionen under det beskyttede brand ”Blue Mountain”. Der bliver kun produceret 60-90 tons af denne unikke og eksklusive kaffe årligt. Kaffen bliver dyrket under strenge kvalitetskrav og normer for at kunne leve op til navnet. Smagen er rund og fyldig med noter af småkager og nødder, og har en meget lav syrlighed.

Bemærk: Denne variant ristes kun mandage! Således er du er garanteret, at kaffen er absolut friskristet når du modtager den. Bestiller du andre varer end denne bliver ordren afsendt samlet.

Særligt velegnet til: Mokkakande, Stempelkande, Aeropress og Filterkaffe

    

Ryd
 

Varenummer (SKU): 216 Kategori:

Beskrivelse

Oprindelse: Jamaica

Region: Blue Mountains

Producent: Wallenford Estate

Bønnetype: Arabica

Undersort:

Specifikation: Grade 1

Forarbejdning: Vasket og kontrolleret tørring

Dyrkningshøjde: 1370 meter.

Høst: Januar til marts

Nørde Info: Kaffedyrkningen på Jamaica og i særdeleshed i området omkring Blue Mountains er strengt kontrolleret. Det er Jamaica Coffee Industri Board som sender al kaffen fra Jamaica, det gør at der er en ensartet og kontinuerlig kontrol med den kaffe som bliver produceret. Det gør endvidere at der ikke findes et stort kopimarked for Blue Mountain kaffe, da logistikken er gennemprøvet og forfinet gennem århundreder. Kaffeområdet omkring Blue Mountains udgøres af distrikterne Saint Thomas, Saint Andrew, Saint Mary og Portland. Det er herfra al Blue Mountain kaffen kommer fra. Kvaliteten er inddelt i grades med 1 som den bedste og ned efter. Det er stort set kun grade 1 som eksporteres, og med et årligt output på 60-90 tons er det en meget lille høst, hvorfor prisen også er der efter, da kvaliteten er tårnhøj og efterspørgslen er massiv.

Anbefalet til brygning på: Mokkakande; Aeropress; Stempel kande; Pour-over; Kaffemaskine;

Yderligere information

Mængde

250 Gram

Variant

Hele bønner, Malet til filter, Malet til stempel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “JAMAICA – Blue Mountain kaffe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kaffeprodukter

Klik på den ønskede variant og læs mere - Vi har produkter til enhver smag!
Klik her og se alle vores kaffeprodukter