Kaffe

Hos Køge Kafferisteri lægger vi vægt på ærlighed, kvalitet og etik i kaffehandlen. Vi er højest 3. led fra kaffebonden til forbrugeren, alt vores kaffe er fra den nyeste høst og det er altid friskristet hos os!

Vi rister flere gange om uge, nedtælleren her på siden fortæller hvornår vi rister næste gang. Vi pakker og afsender kaffe alle hverdage. Har vi kaffen på lager fra sidste ristning, så modtager du den dagen efter du har bestilt. Du er således sikret at du får din kaffe hurtigt og at den altid er friskristet.

Vi lægger en stor ære i kafferistningens kunst og gør os altid umage for at forfine og perfektionere, ikke bare kaffen, men alt omkring produktionen, så det er så bæredygtigt som overhovedet muligt. Under hvert produkt finder du en beskrivelse af den enkelte kaffe, samt detaljer fra oprindelsesstedet. Sidder du tilbage med et spørgsmål omkring kaffen eller noget andet vedrørende vores forretning, så tag endelig kontakt til os. Kontakt oplysninger findes under punktet “kontakt”

Bemærk at vi har fri fragt til pakkeshops ved køb over 399 kr.