Kaffe B2B – Kaffe til kontorer, forretninger og meget mere

Kaffe B2B -Ingen er for store og ingen for små!

Vi leverer med glæde kaffe til detailforretninger, virksomheder, restauranter og caféer. Vi leverer også kaffe til andre fødevareproducenter, som anvender kaffe som ingrediens. Er din forretning eller virksomhed på udkig efter noget lækker gourmet kaffe, så er vi stedet du har ledt efter. Vi sætter en ære i håndværket som kafferister. Vi leverer lækre kaffebønner af allerhøjeste kvalitet. Halvdelen af vores sortiment er økologisk kaffe og alt vores kaffe er fairhandlet.

Som et lille omstillingsparat risteri, kan vi også skræddersy kaffetyper og risteprofiler specifikt til den enkelte kunde. Vi udvikler specielle kaffer ud fra kundens ønsker og sammensætter kaffen, så smagen bliver signifikant. Endvidere laver vi privatlabel produktion og er risteri og produktion for flere forskellige brands.

Vi har ingen faste kolli størrelser, som alt andet i vores virksomhed tilpasser vi det efter kundens ønsker. Vi opererer ikke med mængderabatter, vi tilbyder den absolut bedste og skarpeste pris fra den 1. købte pose, det syntes vi er fair handel. Vi tilskynder så friskristet kaffe som muligt og har derfor ikke noget krav om minimumskøb. Vi leverer hellere ofte, så forbrugeren får så friskeristede kaffebønner som muligt.

Vil du høre mere om os, vores kaffe samt dine muligheder med os som din kaffepartner, så tøv ikke med at kontakte os på:
Tlf. 42523338
eller mail: kontakt@koegekafferisteri.dk