Om Køge Kafferisteri

Hvem er vi?

Vi er et lille kafferisteri, som er opstartet i 2016. Risteriet er beliggende på Falkevej i Køge.

Vi fokuserer udelukkende på topkvalitetskaffe fra mindre kaffe koorperativer og plantager rundt om i verden. Vi benytter kun Arabica bønner i vores produktion og kun de 5-8% bedste kvaliteter på verdensmarkedet. Se vores udvalg af ristede kaffebønner her.

Kafferisteri med fokus på friske varer

Der er ikke noget lager af ristet kaffe, vi har kun lager af uristede, grønne bønner. Når vi modtager en ordre, så rister vi kaffen og afsender den herefter. Når kunden modtager varerne er kaffen derfor altid helt friskristet.

Hos Køge Kafferisteri bruger vi kun bønner fra sidst ankomne høst i vores produktion. Vi løber hellere tør for bønner end at have noget liggende når der kommer ny høst. Vi forsøger selvfølgelig at time det, så vi hele tiden har tilstrækkeligt på lager af vores produkter.

Kaffe med god samvittighed

Vi er maksimalt 3. distributionsled i forsyningskæden. Enten handler vi via anerkendte og etablerede mellemhandlere som har kontakten med plantagerne eller også får vi kaffen direkte fra plantagen. Vores mellemled har det til fælles, at de værdsætter kaffebønderne og deres arbejde og sætter den etikken i kaffehandelen højt og at kaffebønderne bliver betalt ordentligt for deres produkt.

Praktisk info

Vi leverer over hele Danmark, både til private og til kontorer samt forretninger, og sender med GLS.

Vi rister normalt mandag, onsdag og fredag. På hjemmesiden fremgår det med en nedtæller, hvornår vi rister næste gang, så kan du se hvornår vi rister din ordre og den bliver afsendt umiddelbart efter ristningen.

Alt skal være af den højeste kvalitet også vores emballage. Kaffen bliver efter ristning pakket i speciel poser. De indeholder en en-vejs ventil, der lukker gas fra bønnerne ud af posen, men forhindrer at der kommer luft ind i posen, derved konserverer kaffen sig selv på en naturlig måde i posen og det gør at posen uåbnet holder sig frisk i i hvert fald 6 måneder efter ristning. Poserne er også forsynet med lynlås funktion til genluk ved åbning.