BWT Aqualizer Home Filterkande+ 1 filter

249.00 kr.

Optimer dit postevand med BWT Penguin filterkande. Med et BWT filter i kanden, kan du tilpasse dit postevand til din hverdag. Der medfølger to magnesium filtre, der fremhæver aroma og smag i f.eks. kaffe og the.

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

BWT Penguin filterkande for velsmagende postevand

Filterkanden indeholder et udskifteligt filter, som fjerner kalk samt stoffer som bly og kobber, samtidig med at den tilfører mineralet magnesium til vandet. Kanden rummer 2,7 liter vand og dobbeltfiltret kan rense op til 120 liter vand før udskiftning (100 opfyldninger). Vi anbefaler dog, at det skiftes efter 4 uger, selvom kapaciteten ikke er opbrugt. I låget findes der en åbning til påfyldning samt et digitalt display, der viser antal påfyldninger.

Dine fordele:

  • Tilpas dit vand til din hverdag
  • Digitalt display i låget
  • Passer i de fleste køleskabsdøre
  • Bedre smag og aroma i dit vand
  • Højere kvalitet drikkevand
  • Et bedre alternativ til flaskevand

Slip for kalk i kaffemaskine og elkedel
Køb filtre til filterkanden som beskytter mod kalk og forlæng levetiden på apparaterne, samt eliminerer behovet for miljøskadende afkalkningsmidler. Det filtrerede vand er optimalt at anvende til både elkedler, kaffemaskiner samt andre husholdningsapparater. Filterkanden med magnesium-mineralisering er det smarte alternativ til flaskevand. Vand på flaske hører nu fortiden til – det samme gælder det slæberi og den plads til opbevaring, der er forbundet med dem.

Den bæredygtige løsning

Med BWT filterkande, kan du selv forvandle dit postevand til mineralvand og derved reducere unødvendige transportruter. Dette hjælper både på CO2-emissioner og i kampen mod klimaændringer. Med en filterkande fra BWT, er du med til at reducere forbruget af engangsflasker, der som plastaffald forårsager store miljøproblemer, især i verdenshavene.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BWT Aqualizer Home Filterkande+ 1 filter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kaffeprodukter

Klik på den ønskede variant og læs mere - Vi har produkter til enhver smag!
Klik her og se alle vores kaffeprodukter