ESPRESSO ØKOLOGISK

Fra 85.00 kr.

Denne triple roast espresso er en moderne fortolkning af den klassiske espresso. Den har en markant fylde og bastant krop med dejlig crema. Den er velegnet til alt fra den legendariske espresso til den trendy café latte og alt derimellem.

 

Ristning

5

Intensitet

5

SKU: 222
Kategorier: , ,

Smagsprofil: Moderne espresso med fine nuancer, blød dybde og kraftig karakter

Bønnetype: Arabica

Undersort: Varierende

Specifikation: AA

Høst: 2024

Forarbejdning: Vasket og kontrolleret tørring

Vækst: Varierende

SCAA point:

Anbefalet bryggemetoder: Kaffemaskine, Espressomaskine, Mokkakande

Oprindelse: Blend

Region:

Producent: Køge Kafferisteri

Ordrer afsendes indenfor 1 til 3 hverdage, med mindre andet er angivet under produktet.
Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse.
Køge kafferisteri tilbyder udelukkende levering med GLS, og fragtprisen er fast på 39 kr. med gratis levering over 399 kr. (til pakkeboks).

Ristede kaffebønner

Kvalitetskaffe behøver ikke at koste en formue​

Måske er du også interesseret i...

PERU

Ristning

3

Intensitet

4

Blød krop med en frisk og behagelig syrlighed med noter af Panela (rørsukkerart), Marzipan og Pecannød.

Fra 85.00 kr.

THIN BLUE LINE

Ristning

4

Intensitet

4

Afrundet og harmonisk kaffe med strejf af chokolade, nødder og appelsin.

Fra 89.00 kr.

KOFFEINFRI

Ristning

4

Intensitet

3

Noter af mandler, karamel og en dejlig afbalanceret syrlighed fra røde æbler.

Fra 85.00 kr.

ADVENTSKALENDER

369.00 kr.

SMAGSPAKKEN – 9 varianter

Fra 395.00 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Vi rister flere gange om ugen, så du er sikker på den kaffe du modtager er helt friskristet. Bag på vores poser kan du se præcis hvornår den er ristet samt hvem der har ristet og pakket kaffen.

Vi afsender alle hverdage med GLS. Du kan forvente at modtage kaffen i pakkeshop dagen efter afsendelse dog ikke søndage. Hjemmelevering og erhvervslevering er ofte dag til dag levering mandag- fredag.

Vi har ikke nogen butik i risteriet. Vi henviser til at bestille kaffen på hjemmesiden og så er du velkommen til at komme og hente den i risteriet (se punkt click & collect)

Når du bestiller din kaffe med afhentning i risteriet, så er den normalt klar til afhentning inden for 24 timer på hverdage (dog undtaget specialvarianter, se under hver variant). Når kaffen er klar modtager du en sms med en kode til vores pakkerum, så kan du afhente kaffen præcis når det passer dig.

85% af verdens kaffebønder lever under FN´s fattigdomsgrænse. Dette ønsker vi ikke at bidrage til, derfor handler vi kun gennem etisk og transparente indkøbskanaler. Vi er max 3. led fra kaffebønderne, således har vi fuld kontrol over vores forsyningskæde, så vi sikrer vores bønder modtager en fair betaling for deres produkter. Vi kan således også sikre at der ikke benyttes børnearbejde eller tvangsarbejde i dyrkningen.

Specialkaffe er kaffekvaliteter af en høj standard. Kaffe bliver vurderet og ranket som man også kender fra vinverdenen. Når en kaffe opnår over 80 point på SCAA skalaen betragtes den som værende specialkaffe.

Lige som vi går meget op i bøndernes levevilkår, skal naturen og biodiversiteten omkring dyrkningen også være i orden. Ved vi har en transparant forsyningskæde (se afsnit ”hvad mener i med etisk handlet kaffe”) kan vi også lokaliserer hvor de enkelte bønner kommer fra og sikre vi ikke medvirker til afskovning.

I ubrudt emballage kan vores kaffe holder sig i topform i op til 6 måneder efter ristning. Når posen er brudt, anbefaler vi at den drikkes inden for en måned. Vi anbefaler at opbevare sin kaffe et tørt sted med stabil temperatur.

Du kan drikke kaffen umiddelbart efter ristning. Bønnerne afgiver gas efter ristning, de lyse varianter i ca. 3 døgn og de mørke varianter i op til 7 døgn efter ristning. Afgasningsprocessen kan lave smags-forstyrring og vi anbefaler man venter med at drikke den til smagen har ”sat” sig, så man får den optimale smagsoplevelse.

Den korte svar er smag og behag og hvad du foretrækker. Der findes naturligvis nogle ”tommelfinger” regler. Til brygning på kaffemaskine, pour-over og stempelkande anbefales det at bruge 60 gram kaffe pr liter vand. På espressomaskine bruger man typisk 10-12 gram kaffe til et shot og 18-20 gram til et dobbeltshot.

Flere resultater

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors